Pakwe lama

Baru2 ni,akak terdengar lagu chumbawamba tubthumping kat suria fm.masa tu otw balik kerja.tak pasal2 hati akak rasa sebak..
bila dengar lagu tu,akak rs sgt nostalgia.teringat pakwe2 lama akak ms lagu tu tgh top.
kepada pakwe 2 lama akak; samad (budak pahang), saiful (budak kelantan), zul (perak), ali (budak sabah) & ariq (satu opis ngan akak dulu) i miss u all…akak dah ada suami yg baik budi pekerti,hensem, kaya & bertanggungjawap..dan akak janji,akak janji takkan dan tak mungkin akan tinggalkan suami akak abg li…luv my family ketat2

61490_10151854431520830_1458617566_n

keluarga bahagia akak.jgn ada yg mengganggu hidup akak ok

Advertisements