Wajah kesayangan akak

Assalamualaikum reader…

Akak bz la.tak sempat nak buat tips kecantikkan dari kak wa part 2.lenkalila ye adik2.korang search je kat blog org lain,tp kalu nak jugak tips dari akak..tunggula sampai kucing tumbuh tanduk ye….

Hari ni akak nk cerita pasal orang kesayangan akak…akak rasa ramai sgt kot sbb keluarga akak ni besar gila..kalu sumbat dlm air asia flight pun tak muat..

So..akak cuma show yg rapat2 je ye…

 

Image

 

Husband akak..Muhammad Fadzli Zakaria atau Fadzli Janggut..dialah nyawa akak,darah akak & syurga dunia akhirat akak…takde dia akak mati!!syukur padamu ya allah….

 

Image

 

Purple @ Nur Aireen Farisha…cukup suka bergambar ala-ala model..sekarang dah darjah 1…

 

Image

 

Gegurl @ Nur Athirah Farisha.tak suka amik gambar.kalau nak amik kena cepat2.skang dah 5 tahun…. . 

Image

Kak Ros @ Rosmini Anuar.Ni mak akak..mak akak paling awesome kat dunia ni.dia paham apa yg akak suka & tak suka,lagi pun dia bekap akak kuat,hehheeh…

 

Image

Pak Din @ Mohammed Bin Selim. Ayah akak ni…walaupun dah berumur dia berjiwa muda..ramai kawan2 akak suka kat ayah akak..

Image

 

Intan Nurlizah ni kakak akak…senyuman dia mmg manis.ms akak kecik2 selalu bergaduh dengan dia sbb ramai org puji dia cantik.akak jelesla…tapi skang akak lagi cantik dari dia.huhuuuu.kalu nak beli barang Herbalife,bole contact dia..012-9338596.

 

Image

 

Putra Ariff,ni husband kakak akak…dulu keje sekali ngan akak tapi dah benti,dia mmg abg ipar yg best di dunia…

Image

 

Aling @ Nur Adriana Batrisyia..anak sulung kakak akak..sama baya ngan purple.pergi sekolah sekali & mana2 pun sekali.memang kawan baikla ni…

 

Image

 

Adik Mel @ Nur Damia Qistina.anak buah akak @ anak ke 2 kakak akak.kawan baik Gegurl..asal jumpa gaduh asal jumpa gaduh..mcm akak ngan mak dia je dulu.

Image

 

Jaja @ Intan Nur Afizah..dia mmg adik yang hot..banyak gila lelaki yg nak couple dengan dia sebelum dia kawen.akak respect gila sbb dia mmg setia ngan boyfriend dia & skang dah jadi laki dia pun..dia adik yg best & kelakar,kalau akak jumpa dia,tak pernahla gusi akak kering..basahh jeee

 

Image

 

Mohd Tajli Musa,suami adik akak.dia adik ipar akak yg baik.cuma dia berat mulut je nak bercakap,patutla kawen ngan adik akak….baru contra,…

Image

 

Baby Haikal @ Haikal Zulqarnain.anak buah lelaki pertama akak @ anak kepada adik akak,Jaja. Nama Haikal jaja yg bubuh,nama Zulqarnain akak yg suggest.akak mmg suka nama Zulqarnain,sbb takde anak lelaki buh p la kat anak jaja..asalkan akak bahagia.

 

Image

 

Ni gambar keluarga akak yg sangat2 bahagia…gambar tu gambar raya 2 tahun lps.masa tu Jaja tak kawen lagi & yg amik gambar ni Ariff.

So doakan akak bahagia dengan keluarga akak yg sgt best ni…say no no no to sapa2 yg cuba nak porak peranda kan keluarga akak..tak baik tau…

 

Advertisements