Cari kerja lain

Hello wassap wassappp…

Skang akak free nak menaip.maklumla akak bz mcm perdana menteri.apa pun tak boley.

1st ting.akak teringin nak cari kerja lain.tp akak malas.boleh??akak malas nak update resume.malas nak amik gambar,malas nak interview & malas malas malas malas!

Ikutkan akak keje ngan opis akak ni dari 2007 lagi.dah nak masuk 7 tahun tau.lama kan.akak tak pernah pun rs boring pun keje kat finance limkokwing ni dik oi,tp.ms muda2 dulu akak ada kes.so bykla mata2 yg benci ngan akak.pastu pastu

*byk kaki ngadu 

*byk kaki jeling

*byk org kacau 

*byk kaki sekodeng

*byk org ngumpat akak

*byk org tak puas hati sbb akak hot

*byk yg tamau mkn ngan akak.nasebla adik akak si jaja ada,rehat sekalilaaaa…

pastu lagi pastu lagi

*tak boleh jln2 p opis org lain sbb byk kaki ngadu

*tak bole makan free sbb ada org ngadu

*tak bole gayut lama2 nanti ada org tu tau

*tak bole gedik2 sgt sbb takut ada org serang,,huhuhuhu

sekarang ni akak cuma bertahan je..lantak kan korang. akak hati berani mati & hati batu.bukan korang yg bayar gaji akak.tan seri yg bayar hokehh…ko ado???pastu budak2 limkokwing yg dengki ngan akak..korang p mamposlaaaa.aku keje sini sampai mati hokehh..ada aku kesah hal korang???jgn nk dengki sgt apa yg aku buat sbb korang tak HOT….mcm haku..kahkahkahkah

 

 

Advertisements