Kegilaan contact lens

Hi ollssss…

Contact lens memang tidak asing lagi bagi wanita masa kini. Kalau ikut peredaran zaman, sekarang ni dah bermacam-macam kaler dan pattern contact lens yang dijual di pasaran. Nak pakai contact lens bukan sembarangan ye adik2 Banyak procedure yang perlu korang ikut..

Hanya wanita yang berani dan yakin je mampu. .Sekarang akak tengok ramai gila orang jual Kpop Contact Lens (Lens bebola besar tu, yang macam doll). Iyolah siapa taknak? Cantik… Murah pulak tu.  Barang murah siapa tak suka. Akak pun suka barang murah, hihi. Tapi biarlah murah yang tidak memudaratkan. Tapi kena fikir la kesannya.

Hobi akak memakai lens bermula sejak akak study kat UUM.dari situla saham akak mencanak2 naik.semua akak reject kecuali abang Muhammad Fadzli Zakaria…….

Akak still pakai lens sampaila skang..skang umur akak dah 36..ohh!! betapa hot nya akak kan?baru2 ni mata akak mcm sakit,so terpaksala akak pakai cermin mata,tak pasal2 nampak mcm makcik 40-an…apa kan daya dikkkk oiii…tu la effectnya…lepas dah baik,akak nak melaram balik pakai lens..apalah maknanya hidup ini,kalau tak ada lenss..

Antara warna koleksi contact lens akak ialah yg bola besar dan mcm baby doll,kaler biru laut,biru pekat,hijau cair,hijau pekat,kelabu cair,coklat muda,coklat tua,kelabu pekat,kuning & pink.nanti akak nak terai pakai kaler merah pulak..baru berapi2..kahakahkahkah

photo (2)

 

Ni gambar akak sebulan lps,rasa mcm mekap terover pulak.mata akak kaler biru..kau adoo??

 

Image

Akak dengan Haikal Zulkarnain..(akak suka nama Zulkarnain,tataw kenapa) masa ni akak pakai lens kaler kuning..meletoppss uolss.

Image

Akak dengan Jenny Yap Sook Keh.Masa ni akak pakai kaler coklat muda,feeling mat saleh uolsss…kerlas kan….

Image

Ni mata akak dari dekat..camana? tergoda tak…abaikan kedut2 bawah mata tu yer…enjoy!!

Advertisements