Kisah skandal di tempat kerja

Hi olls.

Apa kabar semua?akak sihat dan makin sihat.hari2 akak diet & excersise.maklumla akak makin tua.kenela jaga kesihatan.alhamdulillah akak sihat sangat2.syukur padaMu.

Skang ni Malaysia di landa byk krisis,macam2 pulak tu.paling hot ialah kes Hanez Suraya yang sibuk nak rampas laki orang.akakla…..cukup pantang ngan org yg sibuk nak rampas hak org.dahla buat salah,suruh plak bini kekasih mintak maaf ngan dia.apa takde otak ke si Hanez Suraya tu.kalau akak jumpa Hanez Suraya akak tunjal2 kepala dia.dahla banggang,bodoh pulak tu.Dah kacau hak org buat berlagak pulak.naseb baik dia bukan sedara akak,kalaula kata sedara,akak pegi bakar rumah dia.hahhahhaa.emo betul akak kan..

Bukan apa,al-kisah akak ada pengalaman di mana kawan baik akak,dia kata,laki dia buat hal,laki dia ada skandal dgn bini orang,satu tmt keje plak tu..ni kes parah!!!

Al- kisah 2010,kawan akak nama NINA,dpt tangkap laki dia di suatu subuh yg hening..skandal laki dia dok coll pagi2 buta,gila ke apa.last2 kantoi.Siasat punya siasat rupanya bini orang.yang bini org tu takde akal ke koll laki org pagi2 buta?laki dia mana??

Then Nina suh laki dia putus ngan si anjeng ni a.k.a scandal laki dia (gelaran free & hot),so laki dia pun putus la kononnya…

Suatu hari yg bening lagi,nina tangkap yg anjeng ngan laki dia ber2 2 an dlm bilik di tmt keje.perang meletus..so diorang pun putus kononnya….

Suatu hari yg tak berapa nk bening,nina tangkap lagi yg diorang ber2 2 an di khayalak ramai di tmt keje..perang meletus lagi.. diorang pun putus kononnya….

Akak pun tak paham,knp diorang still tak  putus2 jugak.si anjeng ni mmg gila kot.otak letak kat lutut.dia dahla bini org.ada anak 2 org.pastu berskandal 1 tmt keje yg maha luas tu.habis seantero dunia tahu.tapi dia buat tataw sbb maruah dia takat tapak kaki.

tu yg nina nampak,belum masuk kes kuar mc sama2,balik malam2 dll.mana laki anjeng?kayu dayus kah?

Then,selang setahun kemudian,nina dpt tangkap lagi yg diorang still bercinta.wtf?wtf?apa yg teruk sgt ngan si laki nina dan si anjeng?diorang tak malu kah?tak ada harga diri kah?si anjeng takde perasaan ke kalu laki dia di sambar buaya betina?dia tak rasa ke apa yg si nina rasa?haihhh akak yg taip ni pun berapi2 rsnya.

Last sekali nina tangkap 2012.then diorang senyap konon2 nya tak bercinta sampai skang.then naluri nina masih berkata yg depa masih bercinta tp sorok2.

persoalan akak.apa yg si anjeng nak pd laki nina?kaya?chemistry?first love?habis laki ko what love plak??? entahla…kalu dah nak sgt mintakla cerai ngan laki ko,tp ko tanak kan?sbb takut tak dpt anak2 kan?rela berskandal sampai ke tua..rela menangung dosa.tapi akak tau,tu lah kesedapan dunia.hanya mereka ber2 je yg rasa..soal dosa apa nk kira?lantakla kan…

kepada anjeng2 luar sana yg sibuk nak rampas laki org.nak nak bini org,kalu bujang akak tak kisah sgt sbb lelaki ada 3 kekosongan lagi.tp kalu bini org nak rampas laki org mmg dah melampau.nasihat byk kali pun tak jalan .apa yg boleh akak cakap FUCK you mother fucker!!stupid barua la ko!!kahkahkahah..!!

Advertisements