kegilaan farm heroes saga

akak jarang sgt nak melekat dgn game2 ni. Boleh kata tak minat langsung dan mmg xde talent specially yg race2 dan tembak2 …mmg akak tak layan langsung.Bayangkan zaman akak kecik2 dulu Super Mario Brothers tu mmg sgt2 hit & hot. tp sampai ke sekarang kalau akak main masih lagi tak reti nak buat Mario melompat  punyala dungu bab2 game ni.tapi di sebabkan farm heroes saga.akakla hero game skang.akak lawan ngan abg fadzli,sapa yg paling power.

Ade 5 free life everytime main n setiap stage ade roadblock. Kena tunggu 4 hari utk lepaskan setiap roadblock kalau tanak beli. So far …it a fun game.kiut2 je gamenya mcm kiutnya akak. Bolehla release tension kalau boring2.dahla akak takde kawan kat opis mcm dulu..so layan game jela……

Advertisements