Kegilaan Oat choco

akak tak tau pun benda ni pemes… haritu opismate akak offer seketul, try rasa eh sedapnyaaa… Oat tu dalam bentuk bar, so skali ngap je masuk mulut. Tahan jugak kenyangnya.
 
Sepaket besar ni ada dalam 49 – 50 biji, harga opismate jual RM15. Akak order sepaket je, tahan la 1 hari je…buruk lantak kan.. buat kudapan di kala lapar.. Nak lagi musim hujan ni, ekon plak sejuk memang lapar sesaja.. hihihi…tu belum akak bawak balik rumah lagi tu,conferm purple,gegirl & abg li suka..akak rs,10 menet je habis sepeket.hehehhe
 

 

Advertisements