Lelaki hensem vs lelaki tak hensem

Haritu akak ada buat posting pasal perempuan cantik vs perempuan tak cantik.harini akak nak post lelaki hensem vs lelaki tak hensem pulak.. Kalau lelaki handsome pendiam Perempuan akan cakap:: woow, cool giler… kalau lelaki tak handsome pendiam Perempuan akan cakap: eh perasan bagus… kalau lelaki handsome berbuat jahat Perempuan akan kata: nobody’s perfect kalau lelaki tak handsome berbuat jahat perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah! kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem! kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu Perempuan akan kata: entah2 kawan dia… kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: sepadan sangat… kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh! kalau lelaki handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada.. kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)… kalau lelaki handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: perasaannya halus… penuh kasih sayang kalau lelaki tak handsome penyayang binatang perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi… kalau lelaki handsome bawa BMW perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam kalau lelaki tak handsome bawa BMW perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?… kalau lelaki handsome tak mau bergambar perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?… kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan perempuan akan cakap: ini barulah lelaki gentlemen kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu…. kalau lelaki handsome bersedih hati perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on kalau lelaki tak handsome bersedih hati perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni? tu apa yg akak kopi paste..yg ni plak karekter akak: kalau lelaki hensem datang kat akak, akak layan kalau lelaki tak hensem datang kat akak, pun akak layan. tak baik tak layan peminat.kahkahkahkah

 

download

2 2 akak layan dik..kata PEMINAT……

Advertisements