Isteri vs Girlfriend

Isteri macam TV , girlfriend macam handphone.Di rumah tengok TV, pergi keluar bawa handphone

Tak ada duit jual TV. Ada duit beli handphone baru.

Kadang kadang seronok tengok TV,tapi selalunya banyak masa habis main handphone

TV percuma sepanjang hayat tapi handphone kalau tak bayar servis line talian akan ditamatkan serta merta

TV saiznya besar, berat dan dah buruk,tapi handphone cute,comel,ramping,banyak butang boleh picit dan boleh dibawa ke mana mana dan bila bila masa sahaja

Kos penyelenggaraan TV murah saja lagipun jarang rosak,tapi handphone mak oii..mahalnyee..Selalu meragam lak tuh mintak kena tukar..haish

Yang sadisnya,TV ada remote control,tapi handphone takdee tau!!

satu je kelebihan TV ni..xde virus!! tapi handphone sekali kena habislahh!!

jadi jangan pening kepala pilihlah TV anda.

hehehe..naseb akak dpt suami yg setia.hensem pulak tu.kahkahkahkah

Advertisements