Cinta dan kentut

Tak dapat di nafikan bahawasanya akak memang manusia yang kuat kentut.bole di katakan hari-hari akak mesti kentut.nama akak dah sinonim ngan kentut.bayangkan akak paling kuat kentut masa tengah tidur.sian kat encik suami akak,tp naseb baik kentut akak tak busuk,cuma bunyi je mcm disco.kehkehkeh…di sbbkan citer pasal kentut,akak ada story pasal cinta dan kentut,

Persamaan dalam perbezaan

1) CINTA dan KENTUT tidak boleh ditahan, keduanya boleh menjadi lega bila terlaksana. CINTA tertahan = Sengsara, KENTUT ditahan = Menderita.

2) Kalau CINTA dan KENTUT keras bersuara, tentu perasaan kita lega. CINTA tanpa rasa, bukan CINTA namanya, KENTUT tak berbau, bukan KENTUT namanya.

3) CINTA itu rapuh, KENTUT itu bau. CINTA itu halus, KENTUT itu virus. CINTA diam-diam membuat orang mabuk kepayang, KENTUT diam-diam membuat orang mabuk kepalang.

4) CINTA bagi kebanyakan orang muda, “Ahhh, CINTA monyet…!” KENTUT didepan banyak orang, “Sialan, monyet lu…!”

5) CINTA dan KENTUT sama-sama sering dicari: Kalau sudah CINTA: “Dimana engkau duhai kekasih?” Kalo sudah KENTUT: “Siapa nih yang KENTUT? Hayoo, ngaku gak…?!!!”

6) CINTA berlebih membuat orang terbuai, KENTUT berlebih membuat orang terkulai. CINTA menyatukan persepsi, KENTUT menyatukan emosi.

Image result for kentut

Bagi akak kentut tu sangat indah.lagi-lagi ada bau.kuangkuangkuang

Advertisements